Laatu polven magneettitutkimuksessa : eri tutkimusosapuolten näkökulmista - Aalto, Janne; Meriläinen, Jarmo; Vuotso, Ville (2002)
Tiivistelmä.
Keywords: radiologia; magneettikuvaus; polvet; laatu; potilaat; lääkärit; röntgenhoitajat; radiologit