Kestävän kehityksen edellytykset Suomessa : Imatran voima oy:n 60-vuotisjuhlajulkaisu - Kurki-Suonio, Ilmari; Heikkilä, Matti; Imatran voima (Tammi, 1994)
Yhteenveto (s. 831-894).
Keywords: Imatran voima oy; Imatran voima : juhlajulkaisut; kestävä kehitys; teollisuus; talous; kulutus; metsäteollisuus; kemianteollisuus; metalliteollisuus; energiantuotanto; maatalous; metsätalous; liikenne; jätehuolto; ympäristöteknologia; ympäristöpolitiikka; energiatalous; luonnonsuojelu; metallien perusteollisuus; kuljetus; rakennettu ympäristö; rakentaminen; energialähteet; ympäristön tila; ympäristönsuojelu; Environmental policy; Industry; Energy economy; Suomi; Festskrift; Miljöpolitik