Koskenkylänjoen järjestelyhankkeen ympäristövaikutukset - Braunschweiler, Sirpa; Helsingin vesi- ja ympäristöpiiri (Vesi- ja Ympäristöhallituksen monistesarja, 1993)
Referat: Miljökonsekvenserna av regleringen av Forsby å.
Keywords: ruoppaus; vesistövaikutukset; vesistöjen säännöstely; ympäristövaikutukset; vedenlaatu; joet; Koskenkylänjoki (Uusimaa); Uusimaa