Sihti : energia- ja ympäristöteknologia : energiatutkimusohjelman loppuraportti 1991-1992 - Estlander, Alec; Pietilä, Seppo (Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto. B, Katsauksia, ISSN 0788-8546, 1993)
Referat: Sihti : energi och miljöteknik : slutrapport för energiforskningsprogrammet 1991-1992.
Keywords: energiantuotanto; teknologia; päästöt; teollisuus; ympäristövaikutukset; ympäristönsuojelu; energiapolitiikka; energiateknologia; energia; polttoaineet; tutkimus