Lasten kestovaipat : kestävyys, käyttökelpoisuus ja kustannukset - Aalto, Kristiina; Pylvänäinen, Erja (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 1993)
Referat: Tygblöjor för barn : hållbarhet, användbarhet och kostnader.
Keywords: Diapers, Infant; lastenhoito; tuotteet; laatu; tarvikkeet; kustannukset; vauvat; hoito; ominaisuudet