Maatalousrakennusten tietokoneavusteinen toiminnallisnen [i.e. toiminnallinen] suunnittelu : pilottitutkimus = Computer aided functional planning of farm buildings : a pilot study - Kaustell, Kim O.; Karstila, Kari; Helsingin yliopisto. Maa- ja kotitalousteknologian laitos (Maatalousteknologian julkaisuja, ISSN 1235-3957, 1992)
Abstract.
Keywords: asiantuntijajärjestelmät; maatalousrakennukset; rakennussuunnittelu; suunnittelu; tietokoneavusteinen suunnittelu; tietotekniikka; atk-ohjelmat; toiminnallinen suunnittelu