Rapport fra det nordiske seminaret om näringslivets egna åtgärder : Gran, Hadeland, Norge, 27. februar - 1. mars 1989 - Lundgaard, Hans Petter; Pohjoismaiden ministerineuvosto (NÄK-arbetsrapport, 1989)
Tiivistelmä: Elinkeinoelämän omat toimenpiteet.