Maaseudun kehittämishanke - tavoitteista tuloksiin : luomumaito-projekti Ylivieskan ja Nivala - Haapajärven seutukunnissa - Kujala, Anne (2000)
Tiivistelmä.
Keywords: maidontuotanto (kotieläintuotanto); opinnäytteet; luonnonmukainen tuotanto