Uusio- ja tavanomaisten pehmopaperien hinta- ja laatuvertailu - Aalto, Kristiina; Nikkilä, Marita (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 1991)
Abstract: Price and quality comparison of recycled and conventional softpapers.
Keywords: hinnat; laatu; pehmopaperi; uusiopaperi; paperilajit