Lietelantajärjestelmien toimivuus = Functional performance of liquid manure systems - Kapuinen, Petri; Karhunen, Jorma; Valtion maatalousteknologian tutkimuslaitos (Vakolan tutkimusselostus, 1990)
Sammanfattning: Flytgödselsystemens funktionsduglighet.
Keywords: navetat; lietelanta; sikalat; säiliöt; järjestelmät; lantalat