Arvonlisäveron vaikutukset Suomen maatalouteen - Pietola, Kyösti (Tiedonantoja / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 0788-5199, 1991)
Abstract: Effects of value added tax on Finnish agriculture.
Keywords: maatalousverotus; liikevaihtovero; maatalous; välillinen vero; elintarvikkeet