Palaturpeen kuivaustutkimus - Järvinen, Timo; Frilander, Pertti (Raportteja / Optimiturve-tutkimusohjelma, ISSN 0785-7160, 1991)
Abstract: Sod-peat drying research.
Keywords: palaturve; kuivaus; turve