Kylmäilmakuivurin mitoitus ja käyttö = Dimensioning and use of near-ambient drier - Sariola, Juha (Vakolan tutkimusselostus, 1990)
Sammanfattning: Dimensionering och användning av kallufttork.
Keywords: vilja; kuivaus; kuivurit