Vihannesten kasvu ja sato pohjoisissa oloissa : Muddusjärven vihannesprojekti 1987-90 : loppuraportti - Voipio, Irma (Helsingin yliopiston puutarhatieteen laitoksen julkaisu, ISSN 0781-7312, 1991)
Abstract: Growth and yield of vegetables under northern conditions.
Keywords: vihannesviljely; vihannekset; lajikkeet; kateviljely; Lappi