Turpeen kuivuminen ja kuivattamisen tehostaminen - Järvinen, Timo; Kallio, Markku (Raportteja / Optimiturve-tutkimusohjelma, ISSN 0785-7160, 1991)
Abstract: Drying of peat and intensifying the drying.
Keywords: jyrsinturve; kuivaus; turve