Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Rotola-Pukkila, M. (2024). The umami compounds in nordic food raw materials and the effect of cooking. University of Turku.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Rotola-Pukkila, Minna. The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking. Turku, Finland: University of Turku, 2024.

MLA-viite

Rotola-Pukkila, Minna. The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking. University of Turku, 2024.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Rotola-Pukkila, M. 2024. The umami compounds in nordic food raw materials and the effect of cooking. Turku, Finland: University of Turku.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset