Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetImmonen, M. (2023). The impact of enzyme-assisted extraction on the applicability of oat proteins in different food systems. University of Helsinki.
Chicago-tyylinen lähdeviittausImmonen, Mika. The Impact of Enzyme-assisted Extraction on the Applicability of Oat Proteins in Different Food Systems. Helsinki: University of Helsinki, 2023.
MLA-viiteImmonen, Mika. The Impact of Enzyme-assisted Extraction on the Applicability of Oat Proteins in Different Food Systems. University of Helsinki, 2023.
Harvard-tyylinen lähdeviittausImmonen, M. 2023. The impact of enzyme-assisted extraction on the applicability of oat proteins in different food systems. Helsinki: University of Helsinki.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset