Mekatroniikan järjestelmällinen suunnittelu - Tanskanen, Kari; Heikkilä, Jouko; Reunanen, Markku; Suomen metalli-, kone- ja sähköteknisen teollisuuden keskusliitto (Tekninen tiedotus / MET, ISSN 0788-0987, 1990)
Sammandrag: Systematisk planering av mekatronik.
Keywords: tekniikka; mekatroniikka; tuotekehitys; turvallisuus; mekaniikka; koneensuunnittelu