Sytytä innovatiivinen ajattelu! - Ranne, Jari (Yrityskirjat, 2015)
Tämän kirjan tavoitteena on innostaa innovatiiviseen ajatteluun, luoda uskoa siihen, että se on mahdollista sekä tarjota innovatiivisen ajattelun kehittämiselle välineitä. Sisällössä on paljon uusia lähestymistapoja ja keinoja, joilla innovatiivista ajattelua voi kehittää. Kirjassa keskitytään siihen, mikä ihmisen sisäisessä maailmassa on oleellista, jotta innovoivaa ajattelua syntyy ja miten ihmiset saadaan syttymään siihen kunnolla ja kestävästi. Päähuomio on asioissa, jotka vaikuttavat ajattelun kykyyn ylittää syväänkin juurtuneet totutut rajat. Sisältöön ovat vaikuttaneet tuhannet pohdinnat, kehittymisprosessit ja innovatiiviseen ajatteluun liittyvät kokeilut mitä erilaisimpien ihmisten kanssa. Niiden antia ovat myös kirjassa esitetyt lukuisat suorat neuvot ja käytännön esimerkit.
Keywords: innovatiivisuus; luovuus; ajattelu; työelämä; kehittäminen