Jatkuvan keskustelun malli : johda keskusteluilla - Aarnikoivu, Henrietta (Kauppakamari, 2023)
Kehityskeskusteluista onnistumiskeskusteluihin, yksisuuntaisesta viestinnästä molemminpuoliseen vuoropuheluun - laadukas johtaminen ja esihenkilötyö edellyttävät suunnitelmallista ja vaikuttavaa vuoropuhelua organisaatiossa. Tässä teoksessa esitellyn Jatkuvan keskustelun mallin avulla organisaation johto ja esihenkilöt saavat työkaluja siihen, miten valjastetaan organisaation viestintä palvelemaan tavoitteiden saavuttamista. Teoksessa tarjotaan välineitä tuoda jatkuva keskustelu sekä palvelumuotoilun opit osaksi yrityksen toimintakulttuuria. Käsittelyyn nostetaan myös jatkuvaan keskusteluun nojaava OKR-malli, joka tukee strategian konkretisoitumista osaksi organisaation arkea.
Keywords: johtaminen; henkilöstöjohtaminen; johtamisjärjestelmät; keskustelu; dialogi; esihenkilötyö; esihenkilöt; työyhteisöt; organisaatiokulttuuri; strategiatyö; onnistuminen; kehityskeskustelut; samtal; ledningssystem; organisationskultur; arbetsgemenskaper; dialog; strategiarbete; lyckas; ledarskap (verksamhetsledning); personalledning; förmansarbete; förmän; utvecklingssamtal