Maatilan työturvallisuuskulttuurin kehittämisen näkökulmia, ohjelmia ja välineitä - Leppälä, Jarkko; Karttunen, Janne; Broucke, Stephan Van Den; Mäittälä, Jukka; Rautiainen, Risto; Luonnonvarakeskus (Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647, 2023)
Abstract.