Haluamme kuulla tarinasi : havaintoja Tule nähdyksi -hankkeesta - Ärling, Mertsi; Lamminmäki, Riia; Hentunen, Riikka-Maria (Diak työelämä, ISSN 2343-2187, 2022)
We want to hear your story : observations regarding the Tule nähdyksi project.
Keywords: nuoret; nuoret aikuiset; osallistava teatteri; soveltava draama; tarinateatteri; draamamenetelmät; luovat menetelmät; kehittämisprojektit