Jätevedenpuhdistus pääkaupunkiseudulla 2021 : Viikinmäen ja Suomenojan puhdistamot - Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY:n julkaisuja, ISSN 1798-6087, 2022)
Sammandrag.
Keywords: jätevedenpuhdistamot; jäteveden käsittely; vesistönkuormitus; päästöt; tarkkailu; ympäristöluvat; pääkaupunkiseutu (Suomi); reningsverk; avloppsvattenhantering; belastning av vattendrag; utsläpp; iakttagande; miljötillstånd; huvudstadsregionen (Finland); Viikinmäki (Helsinki); Suomenoja (Espoo); Viksbacka (Helsingfors); Finno (Esbo)