Osallistavalla kehittämisellä ja kokeilujen arvioinnilla käytäntöjen uudistamista ja kehittämistoimijuutta : lähityön ja sähköisen asioinnin kehittämiskokeilut vankilatyössä - Ylisassi, Hilkka; Seppänen, Laura; Heikkilä, Heli; Vesio, Miila; Rikosseuraamuslaitos (Rikosseuraamuslaitoksen julkaisuja, ISSN 1798-9213, 2021)
Abstract.
Keywords: vankilat; rikosseuraamusala; vankeinhoito; työ; henkilöstö; työntekijät; vuorovaikutus; vangit; sähköinen asiointi; kokeilu; kehittäminen; arviointi; menetelmät; fängelser; brottspåföljdsbranschen; fångvård; arbete; personal; arbetstagare; växelverkan; fångar; elektronisk ärendehantering; försök; utveckling (verksamhet); utvärdering; metoder