Toward a customer-centric perspective of customer experience - Becker, Larissa (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 2343-3159, 2020)
Tiivistelmä.
Keywords: asiakaskokemus; asiakaslähtöisyys; kuluttajat; markkinointi; kundupplevelse; kundorientering; konsumenter; marknadsföring