Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetAlam, S. A. (2020). Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products. University of Helsinki.
Chicago-tyylinen lähdeviittausAlam, Syed Ariful. Process-induced Structural Properties and Starch Digestibility of High-fibre Extruded Products. Helsinki: University of Helsinki, 2020.
MLA-viiteAlam, Syed Ariful. Process-induced Structural Properties and Starch Digestibility of High-fibre Extruded Products. University of Helsinki, 2020.
Harvard-tyylinen lähdeviittausAlam, S. A. 2020. Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products. Helsinki: University of Helsinki.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset