Pro Caritate - en lägesbestämning av caritativ vård - Eriksson, Katie (Vårdforskningar, ISSN 0786-3578, 1990)
Summary: "Caritative caring" - a positional analysis.
Keywords: hoitotyö; hoitosuhde; työmotivaatio; tunteet; rakkaus; ihmiskuva; hoitotiede