Miten minusta tuli huippuluokan myyjä - Bettger, Frank; Nuorto, Olli (Werner Söderström Osakeyhtiö, 2019)
Miten minusta tuli huippuluokan myyjä on avoin kuvaus entisen konepajatyöläisen, ammattimaisen baseballin pelaajan ja epäonnistuneen vakuutustenhankkijan hämmästyttävästä noususta Amerikan parhaiten ansaitsevien myyntimiesten joukkoon. Kirjassa kerrotaan sinnikkään itsekasvatuksen vuosista, iloisista ja surullisista myyntikokemuksista, kirjoittajan tapaamista kyvyistä ja huonoista myyjistä ja heidän menetelmistään, ja selvitellään Bettgerin oman menestyksen salaisuuksia.
Keywords: myyntityö; myyjät; myynti; asiakkuus; myynninedistäminen; försäljning; filosofi; psykologi