Lähiruoan lisääminen kuntien julkisissa hankinnoissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla - Puoskari, Silja; Wuori, Olli; Korhonen, Kirsi; Muilu, Toivo; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT raportti, ISSN 2324-0016, 2013)
Increasing local food in public procurements in municipalities in the Kainuu and Northern Ostrobothnia provinces in Finland.
Keywords: julkiset hankinnat; kunnat; lähiruoka; ruokahuolto; ruokapalvelut; Pyhäjoki; Siikajoki; Kainuu; Pohjois-Pohjanmaa; Tyrnävä