Michael Faraday ja sähkömagneettinen induktio - Lindell, Ismo V. (Raportti / Teknillinen korkeakoulu, sähkötekniikan osasto, sähkömagnetiikan laboratorio, ISSN 0787-4685, 1990)
Abstract: Michael Faraday and the induction law.
Keywords: Faraday, Michael; sähkö; historia; oppihistoria; sähköoppi; sähkömagnetismi