Yrityksen perustamisen vaiheet : työsuhde-lähestymistavan teoreettista analysointia ja perustamisen vaiheiden konkretisointi - Hauta-aho, Seppo (Vaasan Korkeakoulun julkaisuja, 1990)
Summary: Pre-start-up process of an enterprise : theoretical analysis of relation approach and model on pre-start-up process.
Keywords: yritykset; perustaminen; yrittäjyys