Kuoritun ruokaperunan sulfiittipitoisuus ja säilyvyys : kuorintatavan ja keittotavan vaikutus - Mokkila, Mirja (Kuluttaja-asiain osaston julkaisuja, 1990)
Sammandrag på svenska. - Summary in English.
Keywords: Food Inspection; lisäaineet; natriumdisulfiitti; peruna; perunavalmisteet; sulfiitit; elintarvikkeiden lisäaineet; Elintarvikkeiden valvonta; Potato industry; ruokaperuna