Metsämaiseman kauneus ja metsänhoidon vaikutus koettuun maisemaan metsikkötasolla - Silvennoinen, Harri; Suomen metsätieteellinen seura; Helsingin yliopisto. Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta; Itä-Suomen yliopisto. Metsätieteiden osasto (Dissertationes Forestales, ISSN 2323-9220, 2017)
Scenic beauty of forest stands amd impact of management.
Keywords: merkitykset; maisemantutkimus; metsät; luonto; kauneus; metsämaisema; vuodenajat; metsänkäsittely; maisemanhoito; mieltymykset; talousmetsät; taajamametsät; matkailualueet; metsänhoito; arvot (käsitykset); esteettisyys; mielikuvat; arvostus; kokeminen; erot; landskapsforskning; årstider; naturen; skogshantering; landskapsvård; betydelser (semantik); preferenser; skogar; skogsskötsel; turistområden; värderingar (uppfattningar); estetiskhet; skoglandskap