Vahvamagneettisen erotuksen soveltaminen suomalaisten metalli- ja teollisuusmineraalimalmien rikastuksessa : kirjallisuuskatsaus - Nordman, Timo; Kuusisto, Markku; Vuorimiesyhdistys (Vuorimiesyhdistyksen tutkimusseloste, ISSN 0783-1323, 1993)
Application of high intensity magnetic separation for the beneficiation of Finnish metal and industrial mineral ores.
Keywords: kaivosteollisuus; malmit; mineraalit; rikastus; erottaminen (tekniikka); erotusmenetelmät