Audit of Metropolia University of Applied Sciences 2017 - Pirie, Ian; Abebe, Rediet; Junic, Maja; Nurkka, Annikka; Ristimäki, Kari; Kolhinen, Johanna; Aurén, Hilla (Julkaisut / Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, ISSN 2342-4176, 2017)
Metropolia Ammattikorkeakoulun auditointi 2017.
Keywords: Metropolia Ammattikorkeakoulu; Universities and colleges : Auditing; ammattikorkeakoulut; arviointi; auditointi; korkeakoulut; laadunhallinta; laatu; laatujärjestelmät