Unelma paremmasta maailmasta : moderni puutarha ja maisema Suomessa 1900-1970 - Sinkkilä, Jyrki; Donner, Julia; Mannerla-Magnusson, Meri; Alapeteri, Niina; Aalto-yliopisto; Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu. Arkkitehtuurin laitos (Aalto-yliopiston julkaisusarja, 2016)
Summary.
Keywords: Olsson, Paul, : 1890-1973; Rosenbröijer, Maj-Lis, : 1926-2003; Koch, Elisabeth, : 1891-1982; Schalin, Bengt, : 1889-1982; 1900-1970-luku; maisema-arkkitehtuuri; puutarhat; pihat; puistot; suunnittelu; arki; ympäristö; maisema; kaupungit; historia; Suomi