Generic crowdsourcing model for holistic innovation management - Sivula, Ari (Acta Wasaensia, ISSN 0355-2667, 2016)
Geneerinen joukkoistamismalli holistiselle innovaatiojohtamiselle.
Keywords: Crowd funding; Crowdsourcing; Project management; johtaminen; innovaatiot; joukkoistaminen; joukkorahoitus; projektijohtaminen; strateginen johtaminen