Oikea peruna oikeaan paikkaan : ruoka- ja ruokateollisuusperunan laatuvaatimusten selvittäminen - Tornio, Matti (2010)
Tiivistelmä.
Keywords: peruna; laatu; vaatimukset; perunateollisuus; elintarviketeollisuus