Vidrörd av livet i dödens närhet : att varda som människa och vårdare i vårdandets gemenskap - Karlsson, Margareta (Åbo Akademi University, 2016)
Abstract. - Abstrakt.
Keywords: hoitotiede; vård; vårdvetenskap; sjukskötare; terminalvård; etik; vårdetik; empati; vårdrelation; vårdarbete; hoito; sairaanhoitajat; saattohoito; etiikka; hoitoetiikka; empatia; hoitosuhde; hoitotyö