InnoEspoo : avaus uuteen yli rajojen - Lyytikäinen, Johanna; Niskala, Kirsi; Alakoski, Leena (Omnian julkaisuja, 2015)
Summary.
Keywords: yrittäjyys; opiskelijat; yrittäjyyskasvatus; innovaatiot; innovaatiotoiminta; kehittäminen; projektit; Espoo