Mechanochemical reactions in lignocellulosic materials - Solala, Iina; Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu. Puunjalostustekniikan laitos (Aalto University publication series, 2015)
Lignoselluloosamateriaalien mekanokemialliset reaktiot.
Keywords: koivut; metsäkuusi; puuvilla; jauhatus; hierre; rasitus; kemialliset reaktiot; lignoselluloosa; sellu; ominaisuudet