Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetHuopalahti, R. (1985). Composition and content of aroma compounds in the dill herb, Anethum graveolens L., affected by different factors. [R. Huopalahti].
Chicago-tyylinen lähdeviittausHuopalahti, Rainer. Composition and Content of Aroma Compounds in the Dill Herb, Anethum Graveolens L., Affected by Different Factors. Turku: [R. Huopalahti], 1985.
MLA-viiteHuopalahti, Rainer. Composition and Content of Aroma Compounds in the Dill Herb, Anethum Graveolens L., Affected by Different Factors. [R. Huopalahti], 1985.
Harvard-tyylinen lähdeviittausHuopalahti, R. 1985. Composition and content of aroma compounds in the dill herb, Anethum graveolens L., affected by different factors. Turku: [R. Huopalahti].
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset