Rimminkankaan koulun asuntolarakennuksen peruskorjauksen suunnittelu ja toteutus - Kinnula, Hannu (2008)
Tiivistelmä.
Keywords: rakentaminen; korjausrakentaminen; peruskorjaus; oppilasasuntolat; Pudasjärvi