Yliskylän aluesuunnitelma 2015-2024 - Mannerla-Magnusson, Meri; Siuruainen, Antti (Helsingin kaupungin rakennusviraston julkaisuja, ISSN 1238-9579, 2015)
Sammandrag.
Keywords: kaupunkisuunnittelu; aluesuunnittelu; kaavoitus (maankäyttö); maankäyttö; liikennealueet; viheralueet; Yliskylä (Helsinki)