Turvetuotannon vesistökuormituksen muodostuminen ja sen hallintamahdollisuuksia : SulKa-hankkeen loppuraportti - Karppinen, Anssi; Postila, Heini; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1718, 2015)
Processer och kontrollmöjligheter för avrinning och ämnestransport från torvtäkter : Sulka projektets slut rapport.
Keywords: Hydrology; Runoff; Water quality; avrinning; belastning; hydrologi; hydrologia; kuormitus; pintavalutuskentät; projektit; torvproduktion; turveteollisuus; turvetuotanto; tutkimusprojektit; valumavesi; valunta; vattenkvalitet; vedenkäsittely; vedenlaatu; vesiensuojelu; vesistönkuormitus; vesistövaikutukset; ympäristönsuojelu; kemiallinen saostus; kemisk fälling; loading; overland flow area; peat production; spillvattenrening pä lutande markbädd; SulKA- hanke