Pukanluoman Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelma - Salmi, Pasi; Karén, Virpi; Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Raportteja / Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ISSN 2242-2846, 2014)
Skötsel- och användringsplan för Natura 2000 -området Pukanluoma
Keywords: Natura 2000; luonnonsuojelualueet; kulttuuriympäristö; virkistyskäyttö; vesienhoito; vesistöjen kunnostus; joet; elinympäristö; luonnontila; vedenlaatu; pohjavesi; pohjavesialueet; maankäytön suunnittelu; ympäristövaikutukset; vesistöt; luonnonsuojelu; vesiensuojelu; Pukanluoma; Kankaanpää