Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetRahkila, R. (2015). Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment. University of Helsinki.
Chicago-tyylinen lähdeviittausRahkila, Riitta. Taxonomy and Diversity of Coccal Lactic Acid Bacteria Associated with Meat and the Meat Processing Environment. Helsinki: University of Helsinki, 2015.
MLA-viiteRahkila, Riitta. Taxonomy and Diversity of Coccal Lactic Acid Bacteria Associated with Meat and the Meat Processing Environment. University of Helsinki, 2015.
Harvard-tyylinen lähdeviittausRahkila, R. 2015. Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment. Helsinki: University of Helsinki.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset