Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Rahkila, R. (2015). Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment. University of Helsinki.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Rahkila, Riitta. Taxonomy and Diversity of Coccal Lactic Acid Bacteria Associated with Meat and the Meat Processing Environment. Helsinki: University of Helsinki, 2015.

MLA-viite

Rahkila, Riitta. Taxonomy and Diversity of Coccal Lactic Acid Bacteria Associated with Meat and the Meat Processing Environment. University of Helsinki, 2015.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Rahkila, R. 2015. Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment. Helsinki: University of Helsinki.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset