Yksilöitä vai yhteisö : sosiaalinen pääoma Oulun seudun ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmassa - Kaikkonen, Hanna (2009)
Tiivistelmä.
Keywords: Oulun seudun ammattikorkeakoulu; musiikki; opiskelu; yhteisöllisyys; sosiaalinen pääoma