Innovaatiotalouden maahanmuuttopolitiikka : kansainvälinen muuttoliike, maahanmuuttajat ja innovaatiopolitiikka - Raunio, Mika (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2015)
Migrationspolitiken i innovationsekonomin. Internationell migration, invandrare och innovationspolitik.
Keywords: innovaatiot; kotoutuminen (maahanmuuttajat); maahanmuuttajat; maahanmuuttopolitiikka; osallisuus; kasvuyritykset; innovationer; integration hos invandrare; invandrare; invandringspolitik; deltagande; tillväxtföretag